2015. február 05. 14:42 - Esztergomi Élharcos

2. bevetés

Tisztelt Polgármester asszony, kedves Etelka!

Első kérdéscsomagunk január 27-én került a nyilvánosság elé, ezzel párhuzamosan a hivatal felé is megküldtük kérdéseinket, melyre a 2011. évi CXII., az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény értelmében várjuk a választ.

 

- Megválasztása óta milyen személycseréket hajtott végre a hivatalban?

- Hány esztergomi születésű/lakhellyel rendelkező dolgozót bocsátottak el, és hányat vettek fel azóta?

- Milyen területeken alkalmaztak új munkaerőket? A már eleve meglévő státuszok hogyan módosultak, milyen új hivatali munkaköröket hoztak létre?

- Mekkora költséget jelentenek Esztergom Város Önkormányzatának a személycserék, beleértve az esetleges végkielégítéseket is?

- Hány tanácsadót alkalmazott megválasztása óta a hivatalban akár munkaszerződéssel, akár megbízási szerződéssel? Mondhatjuk, hogy havi egyet? Tervezi folytatni ezt a tendenciát?

 - Kik ők személy szerint, és milyen területen adnak tanácsot?

 - Milyen javadalmazásért dolgoznak ezek a tanácsadók?

 - Igaz-e, hogy az Ön által alkalmazott 3 külsős tanácsadó évi 36 millió forintba kerül az esztergomiaknak?

-  Miközben nem kevés üresen álló saját tulajdonú lakóingatlana van a városnak, mi indokolja, hogy havi közel félmillió forintnyi összegért lakik új városházi vezető hotelben? Közpénzből vagy magán költségből fizeti ezt?

- Mennyit keres és milyen juttatásokra jogosult a polgármester kabinetiroda-vezetője? Ki ő személy szerint, és honnan érkezett?

- Hányan dolgoznak az Ön közvetlen környzetében, milyen beosztásban, milyen típusú megbízással, és milyen javadalmazásért? (polgármesteri titkárság, kabinetiroda)

index.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomert.blog.hu/api/trackback/id/tr787143781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása