2015. január 27. 23:51 - Esztergomi Élharcos

1. bevetés

Tisztelt Polgármester asszony, Kedves Etelka!

Mivel kampánya során többször elmondta, hogy megválasztása esetén egy igazán átlátható hivatalt szeretne létrehozni, szeretnénk ebben segítséget nyújtani, és ezentúl a köz érdeklődésére számot tartható ügyekben feltesszük azokat a kérdéseket, melyek a köz érdeklődésére számot tarthatnak. Kérdéseinket minden esetben hivatalos formában is elküldjük az érintett intézmények felé. Legelső esetünkben így kérdéseket küldtünk a rendőrkapitányságnak, a polgármesteri hivatalnak, az állatvédőknek, a tulajdonosnak (a Suzuki gyárnak). Mivel közpénzről van szó, reméljük minden érintett a törvényben előírt határidőn belül eleget tesz kötelezettségének. Természetesen amint megkaptuk, a válaszokat is közöljük. Természetesen változtatás nélkül.  

- Igaz-e, hogy a Suzuki gyártól használatra kapott Suzuki Sx4 Cross típusú gépkocsival Ön közúti baleset okozója volt, mely során megsérült egy kutya?
- Történt-e személyi sérülés a baleset során?
- Ki vezette a gépjárművet az ominózus esetnél?
- Hivatali időben, vagy azon kívül történt a baleset?
- Volt-e más utas az esetnél , ha igen, ez megfelelt-e a hivatali szabályozásnak?
- Értesítették-e a rendőrséget, történt-e rendőri intézkedés? Vettek-e fel hivatalos jegyzőkönyvet az esetről, akár a rendőrök, a hivatal munkatársai?
- Amennyiben valóban kutyát gázolt, mi történt az állattal? Ha életben maradt, nyújtott/hívott neki segítséget? Amennyiben az állt elpusztult, gondoskodott-e a tetem elszállíttatásáról?
- Milyen összegű kár keletkezett a gépjárműben?
- Hol szervizelték a gépjárművet?
- Ki fizeti a kárt, és ki a kötelező önrészt ebben az esetben?
- Jelentették-e a gépjármű tulajdonosának a balesetet?

sx4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomert.blog.hu/api/trackback/id/tr887116629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása